Μια μέρα μακριά από τον πολιτισμό με τον φακό του Danila Tkachenko

Παρά τις τεχνολογικές προόδους που χρησιμοποιούμε καθημερινά για να φέρουμε ο ένας τον άλλον πιο κοντά, υπάρχουν ακόμη κάποιοι που επιλέγουν να αφήσουν τα πάντα πίσω και να ζήσουν στην απόλυτη μοναξιά. Στη σειρά φωτογραφιών του Escape,’ ο Ρώσος φωτογράφος Danila Tkachenko ταξίδεψε στη Ρωσία και την Ουκρανία σε αναζήτηση ερημιτών που ζουν σε αυτοεξορία, μακριά από οποιαδήποτε πόλη ή χωριό.

living-in-the-wild-escape-danila-tkachenko-9 living-in-the-wild-escape-danila-tkachenko-11 living-in-the-wild-escape-danila-tkachenko-1

Η δουλειά του Tkachenko εγείρει ερωτήματα σχετικά με το τι σημαίνει πραγματικά ταυτότητα όταν είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε κατά πώς η κοινωνία μας λέει: «Σχολείο, δουλειά, οικογένεια – άπαξ και μπεις σε αυτόν τον κύκλο, φυλακίζεσαι. Θα πρέπει να είσαι πραγματιστής και ισχυρός, ή να γίνεις περιθωριακός ή τρελός. Πώς να παραμείνεις ο εαυτός σου μέσα σ’ αυτό;»

living-in-the-wild-escape-danila-tkachenko-14 living-in-the-wild-escape-danila-tkachenko-17 living-in-the-wild-escape-danila-tkachenko-2 living-in-the-wild-escape-danila-tkachenko-12 living-in-the-wild-escape-danila-tkachenko-13 living-in-the-wild-escape-danila-tkachenko-8 living-in-the-wild-escape-danila-tkachenko-10 living-in-the-wild-escape-danila-tkachenko-3 living-in-the-wild-escape-danila-tkachenko-5 living-in-the-wild-escape-danila-tkachenko-4 living-in-the-wild-escape-danila-tkachenko-7 living-in-the-wild-escape-danila-tkachenko-18 living-in-the-wild-escape-danila-tkachenko-20 living-in-the-wild-escape-danila-tkachenko-22 living-in-the-wild-escape-danila-tkachenko-19

Πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.